Käsitteen tiedot
Käsite on poistettu käytöstä.
käytettävä nimenmuoto
Helsingin yliopisto. Elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto
Tyyppi
-
Yhteisö
Korvaava käsite
Lähde
- The origin and genetic basis of nonulosonic acid biosynthesis in Campylobacter coli lipooligosaccharides, 2018
- Verkkosivut, katsottu 11.6.2019 https://www.helsinki.fi/fi/elainlaaketieteellinen-tiedekunta/tiedekunta/elintarvikehygienian-ja-ymparistoterveyden-osasto
kattoyhteisö
toiminta-ala
- elintarvikehygienia
yhteisön kieli
- fin
yhteisön varianttinimi
- Helsingin yliopisto. Eläinlääketieteellinen tiedekunta. Elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto
yhteisön paikka
- Helsinki, Suomi
yhteisön tyyppi
- yliopiston yksikkö
Muunkieliset termit
-
University of Helsinki. Department of Food Hygiene and Environmental Health
englanti
-
University of Helsinki. Faculty of Veterinary Medicine. Department of Food Hygiene and Environmental Health
-
Helsingfors universitet. Avdelningen för livsmedelshygien och miljöhälsa
ruotsi
-
Helsingfors universitet. Veterinärmedicinska fakulteten. Avdelningen för livsmedelshygien och miljöhälsa
URI
http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:cn:234893A
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}