Hoppa till innehållet

Sök i vokabulär

Innehållets språk

Begreppsinformation

klass

691.131Fiskrätter  

Typ

  • hklj-klass

  • owl:Class

överordnad klass

nyckelord

  • Abborre, fiskrätter (691.131)
  • Bläckfiskar, matlagning (691.131)
  • Braxen, fiskrätter (691.131)
  • Fiskar, matrecept (691.131)
  • Fiskbuljonger, fiskrätter (691.131)
  • Fiskbullar (691.131)
  • Fisk, fiskrätter (691.131)
  • Fiskrätter (691.131)
  • Fiskskinn, fiskrätter (691.131)
  • Flodkräfta, recept (691.131)
  • Flundror, fiskrätter (691.131)
  • Gädda, matrecept (691.131)
  • Gös, fiskrätter (691.131)
  • Kokböcker, fiskrätter (691.131)
  • Kräfta, djurart, recept (691.131)
  • Kräftdjur, recept (691.131)
  • Kräftor, matlagning (691.131)
  • Lake, fiskrätter (691.131)
  • Lax, matlagning (691.131)
  • Laxöring, matlagning (691.131)
  • Maträtter, kokböcker, fiskrätter (691.131)
  • Musslor, recept (691.131)
  • Mört, matlagning (691.131)
  • Nejonöga, matlagning (691.131)
  • Nors, fiskrätter (691.131)
  • Ostron, recept (691.131)
  • Regnbågslax, fiskrätter (691.131)
  • Rensning, fiskrätter, matlagning (691.131)
  • Rom, fisk, matlagning (691.131)
  • Röding, matrecept (691.131)
  • Sik, fiskrätter (691.131)
  • Siklöja, matlagning (691.131)
  • Sillfiskar, fiskrätter (691.131)
  • Strömming, fiskrätter (691.131)
  • Störfiskar, fiskrätter (691.131)
  • Sutare, fiskrätter (691.131)
  • Torsk, matrecept (691.131)
  • Vassbuk, matrecept (691.131)
  • Ål, fiskrätter (691.131)

Användningsanmärkning

  • Matrecept för fiskrätter samt recept för maträtter med kräftor, skaldjur, musslor och bläckfisk Matkultur och gastronomi som rör fiskrätter och maträtter med kräftor, skaldjur, musslor och bläckfisk Hit också matrecept för traditionella och nationella fiskrätter samt recept för maträtter med kräftor, skaldjur, musslor och bläckfisk Om verket handlar om såväl matrecept eller matkultur som etnologi, ges företräde åt klass 691.131

Termer på andra språk

  • engelska

  • finska

  • Ahven, kalaruoat (691.131)
  • Ankerias, kalaruoat (691.131)
  • Hauki, ruokaohjeet (691.131)
  • Jokirapu, ruokaohjeet (691.131)
  • Kala, kalaruoat (691.131)
  • Kalaliemet, kalaruoat (691.131)
  • Kalannahka, kalaruoat (691.131)
  • Kalapyörykät (691.131)
  • Kalaruoat (691.131)
  • Kalaruuat (691.131)
  • Kalat, ruokaohjeet (691.131)
  • Kampela, kalaruoat (691.131)
  • Keittokirjat, kalaruoat (691.131)
  • Kilohaili, ruokaohjeet (691.131)
  • Kirjolohi, kalaruoat (691.131)
  • Kokkikirjat, kalaruoat (691.131)
  • Kuha, kalaruoat (691.131)
  • Kuore, kalaruoat (691.131)
  • Lahna, kalaruoat (691.131)
  • Lohi, ruoanvalmistus (691.131)
  • Made, kalaruoat (691.131)
  • Muikku, ruoanvalmistus (691.131)
  • Mustekalat, ruoanvalmistus (691.131)
  • Mäti, ruoanvalmistus (691.131)
  • Nahkiainen, ruoanvalmistus (691.131)
  • Nieriä, ruokaohjeet (691.131)
  • Osterit, ruokaohjeet (691.131)
  • Perkaus, kalaruoat, ruoanvalmistus (691.131)
  • Rapu, ruokaohjeet (691.131)
  • Ravut, ruoanvalmistus (691.131)
  • Ruoat, keittokirjat, kalaruoat (691.131)
  • Sampikalat, kalaruoat (691.131)
  • Siika, kalaruoat (691.131)
  • Silakka, kalaruoat (691.131)
  • Sillikalat, kalaruoat (691.131)
  • Simpukat, ruokaohjeet (691.131)
  • Suutari, kalaruoat (691.131)
  • Särki, ruoanvalmistus (691.131)
  • Taimen, ruoanvalmistus (691.131)
  • Turska, ruokaohjeet (691.131)
  • Äyriäiset, ruokaohjeet (691.131)

URI

http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:hklj:691.131

Ladda ned detta begrepp: