skip to main content

Finto

Sisällön kieli

... > tapahtumat ja toiminta > ilmiöt > biologiset ilmiöt > taudit > aineenvaihduntahäiriöt > riisitauti (aineenvaihduntahäiriöt, ravitsemushäiriöt, tuki- ja liikuntaelinten taudit)
... > oliot > ilmiöt > biologiset ilmiöt > taudit > aineenvaihduntahäiriöt > riisitauti (aineenvaihduntahäiriöt, ravitsemushäiriöt, tuki- ja liikuntaelinten taudit)
... > tapahtumat ja toiminta > ilmiöt > biologiset ilmiöt > taudit > tuki- ja liikuntaelinten taudit > riisitauti (aineenvaihduntahäiriöt, ravitsemushäiriöt, tuki- ja liikuntaelinten taudit)
... > oliot > ilmiöt > biologiset ilmiöt > taudit > tuki- ja liikuntaelinten taudit > riisitauti (aineenvaihduntahäiriöt, ravitsemushäiriöt, tuki- ja liikuntaelinten taudit)
... > tapahtumat ja toiminta > ilmiöt > biologiset ilmiöt > taudit > ravitsemushäiriöt > riisitauti (aineenvaihduntahäiriöt, ravitsemushäiriöt, tuki- ja liikuntaelinten taudit)
... > oliot > ilmiöt > biologiset ilmiöt > taudit > ravitsemushäiriöt > riisitauti (aineenvaihduntahäiriöt, ravitsemushäiriöt, tuki- ja liikuntaelinten taudit)
KÄYTETTÄVÄ TERMI
riisitauti (aineenvaihduntahäiriöt, ravitsemushäiriöt, tuki- ja liikuntaelinten taudit)  
TYYPPI
  • TERO-käsite

OHJAUSTERMIT
  • rachitis
  • rakiitti
MUUNKIELISET TERMIT
rickets

englanti

rakit

ruotsi

engelska sjukan
URI
http://www.yso.fi/onto/koko/p71360
Lataa tämä käsite:
VASTAAVA KÄSITE
MeSH / FinMeSH
TERO - Terveyden ja hyvinvoinnin ontologia