Käsitteen tiedot
Käytettävä termi
biohydrogenaatio
Tyyppi
-
AFO-käsite
Yläkäsite
Huomautus
- Naudanlihan rasvahappokoostumus (ppt): Biohydrogenaatio tapahtuu pötsissä, jossa rasvahappojen kaksoissidoksiin liitetään vetyä ja se on mikrobien aikaansaama ”luonnollinen” tapahtuma. Alfalinoleenihaposta, linolihaposta ja öljyhaposta tulee välivaiheitten kautta steariinihappoa; välivaiheen rasvahappoja on CLA eli konjugoitunut linolihappo ja vakseenihappo. (lähde: Kämäräinen, Helena, ProAgria Kainuu, 2012)
URI
http://www.yso.fi/onto/koko/p74331
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}