Concept information
Preferred term
663Teollinen mikrobiologia. Teollinen mykologia. Käyminen, käymisteollisuus. Panimoteollisuus. Nautintoaineteollisuus
Broader concept
Narrower concepts
- 663.1 Mikrobiologinen teollisuus. Sovellettu mikrobiologia. Sovellettu mykologia
- 663.2 Viini. Viininvalmistus. Viinitiede, enologia
- 663.3 Siiderit. Muut hedelmäviinit, palmuviinit
- 663.4 Olut. Panimot. Mallastamot
- 663.5 Juotava alkoholi. Vahvat alkoholijuomat. Valmistusmenetelmät, tislaus, jalostus
- 663.6 Juomiin ja muuhun teolliseen käyttöön tarkoitettu vesi. Kivennäisvesi. Lääkevesi. Syötävä jää
- 663.8 Juomat ja niiden raaka-aineet. Hedelmämehut. Vihannesmehut. Liköörit. Alkoholipitoiset sekoitukset. Virvoitusjuomat
- 663.9 Suklaa. Kaakao. Kahvi. Tee. Tupakka
Entry terms
- alkoholijuomat, juomateollisuus
- juomateollisuus | 663.02
- käymisteollisuus | 663.02
- tekninen mikrobiologia
In other languages
URI
http://udcdata.info/056698
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}