Hyppää sisältöön

Hae sanastosta

Sisällön kieli

Käsitteen tiedot

Käsite on poistettu käytöstä.

Helsingin yliopisto > Helsingin yliopisto. Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

käytettävä nimenmuoto

Helsingin yliopisto. Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto  

Tyyppi

  • Yhteisö

Lähde

  • Chromatographic and mass spectrometric determination of molecular species of short-chain triacylglycerols in butterfat:
  • Verkkosivut, katsottu

kattoyhteisö

toiminta-ala

  • elintarviketieteet

yhteisön kieli

  • fin

yhteisön varianttinimi

  • Helsingin yliopisto. Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta. Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

yhteisön paikka

  • Helsinki, Suomi

yhteisön tyyppi

  • yliopiston yksikkö

Muunkieliset termit

  • University of Helsinki. Department of Food and Nutrition

    englanti

  • University of Helsinki. Faculty of Agriculture and Forestry. Department of Food and Nutrition
  • Helsingfors universitet. Agrikultur-forstvetenskapliga fakulteten Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper

    ruotsi

  • Helsingfors universitet. Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper

URI

http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:cn:234889A

Lataa tämä käsite:

RDF/XML TURTLE JSON-LD Luotu 11.6.2019, viimeksi muokattu 11.6.2019